Henan Xinqi maskiner Industry Co, Ltd Är en professionell tillverkare av lyftutrustning för stora aktiebolag

Dess viktigaste produkter inkluderar enkel- och dubbel-beam cranes.bridge kranar, portalkranar, metallurgisk kranar, anti-explosiva kranar, skeppsbygge portalkranar, bridge uppförandet maskiner och elektriska hissar. Företaget har komplett kvalifikationerna för produktion, installation och underhåll och kan tillfredsställa kraven från olika branscher.

Företaget är beläget i ett av de största industriella gytter områdena i landet - Henan Changyuan lyft utrustning zonen. Det registrerade kapitalet i bolaget är 120 miljoner yuan RMB och företaget har fasta tillgångar av RMB 80 miljoner Yuan.The första etappen projektet täcker ett område på 226,360 kvadratmeter, inklusive 11,760 kvadratmeter av kontorsbyggnader, 58, 076 kvadratmeter workshops och 66,166 kvadratmeter dörr ut drift områden. Företaget har komplettare utrustning för tillverkning och provning och är avancerad i branschen i fråga om teknik för stål förbehandling, digital tillskärning, auto-lödning och maskinell.

Tack till över 20 års erfarenhet i att lyfta industrin, har företaget rika produktion och marknadsföring. Sedan dess etablering, har företaget fast vid sin grundsats i folk-orienterade, vetenskapliga förvaltning, teknisk innovation och ärlig service. företaget kräver sina produkter att vara hög kvalitet och hög prestanda. Kärnan i företagskulturen är människor-respekt, professionella och vetenskapliga och realistiska, effektiv och utmärkt.

Det totala antalet anställda är 1200, inklusive över 60 mellanliggande och senior teknisk personal. Miljön av anläggningen är vacker och anläggningen har kompletta faciliteter såsom anställd sovsalar, expert byggnad och multifunktionell matsal. Baserat på mänskliga-orienterad förvaltning, företaget har anställt många talanger och ger en fullt spela att deras kapacitet, vilket resulterade i förbättring av produktkvalitet, anställd förmåga och kapacitet för forskning och utveckling. Alla dessa kommer att hjälpa företaget att bygga in sig i en enastående lyftande utrustning tillverkare i landet.

Begreppet utveckling tros av alla medlemmar i företaget är kvalitet material + komplett utrustning + avancerad teknik = kvalitetsprodukt + omtänksam service = liv av företaget. Företaget har passerat certifiering av tre system. Baserat på dess efter försäljning servicecenter i större städer över hela landet, garanterar företaget att tekniker kan ge service på plats inom 24 timmar efter tjänst samtal tas emot. Detta har varit allmänt bedömas av kunder och löfte-hållande företag, integrerad privat företagsamhet och snabbt växande vetenskapliga och tekniska företag.

All personal hylla vänner från alla samhällsskikt och nya och gamla kunder som stöd och vård för företagsutveckling.

Hjärtligt välkommen framsynt personal att samarbeta med oss för vår ömsesidiga fördelar!