Multifunktionell Wire Rope Hoist

Multifunktionell Wire Rope Hoist
Produktinformation

Grundläggande information

Modell NO.:HCTyp: elektriska hissar
Certifiering: ISO 9001Standard: nationella standarder
Kapacitet: 16-32tVarumärke: som krav
Specifikation: HCUrsprung: Kina
HS-kod: 8425110000


Produktbeskrivning

1. säker och bekväm att använda.

2. med ultra stor lyft höjd och vikt

3. dubbel hastighet hissa, dubbel hastighet kör. Snabb och långsam hastighet förhållandet är 1:3, 1:4, 1:10

4. hissa mekanism med dubbla bromssystem

5. med säkerhet Växla enhet

6. med dubbelt radavstånd enheten

7. har en mycket digital display enhet

8. med Elgolfvagn ankare enheten

9. Kontrollera genom fjärrkontrollen och manuell kontroll.


Information om företaget

Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd Är en professionell tillverkare av lyftutrustning för stora aktiebolag

Dess viktigaste produkter inkluderar enkel- och dubbel-beam cranes.bridge kranar, portalkranar, metallurgisk kranar, anti-explosiva kranar, skeppsbygge portalkranar, bridge uppförandet maskiner och elektriska hissar. Företaget har komplett kvalifikationer för produktion, installation och underhåll och kan tillfredsställa kraven från olika branscher.

Företaget är beläget i ett av de största industriella gytter områdena i landet - Henan Changyuan lyft utrustning zonen. Det registrerade kapitalet i bolaget är RMB 120 miljoner yuan och företaget har fasta tillgångar av RMB 80 miljoner Yuan.The första etappen projektet täcker en yta på 226,360 kvm, inklusive 11,760 kvadratmeter av kontorsbyggnader, 58, 076 kvadratmeter workshops och 66,166 kvadratmeter ut dörr drift områden. Företaget har completer utrustning för tillverkning och provning och är avancerade i branschen i fråga om teknik för stål förbehandling, digital tillskärning, auto-lödning och maskinbearbetning.

Tack vare över 20 års erfarenhet i att lyfta utrustningsindustrin, har företaget rik produktion och marknadsföring. Sedan etableringen, har företaget fast vid sin grundsats i folk-orienterade, vetenskaplig ledning, teknisk innovation och ärlig service. företaget kräver sina produkter att vara hög kvalitet och hög prestanda. Kärnan i företagskulturen är människor-respekt, professionella och vetenskapliga och realistiska, effektiva och utmärkt.

Det totala antalet anställda är 1200, inklusive över 60 mellanliggande och senior teknisk personal. Miljön av anläggningen är vackert och anläggningen har kompletta faciliteter såsom anställd sovsalar, expert byggnad och multifunktionell matsal. Baserat på mänskliga-orienterad förvaltning, företaget har sysselsatt många talanger och ger en fullt spela att deras kapacitet, vilket resulterade i förbättring av produktkvalitet, anställd förmåga och kapacitet för forskning och utveckling. Alla dessa kommer att hjälpa företaget att bygga in sig i en enastående lyftande utrustning producent i landet.

Begreppet utveckling tros av alla medlemmar i företaget är kvalitet material + komplett utrustning + avancerad teknik = kvalitetsprodukt + omtänksam service = livet av enterprise. Företaget har passerat certifiering av tre system. Baserat på dess efter-försäljning service centers i storstäderna rikstäckande, garanterar företaget att tekniker kan ge service på plats inom 24 timmar efter servicesamtal tas emot. Detta har allmänt värderats av kunder och löfte-hållande företag, integrerad privat företagsamhet och snabb växande vetenskapliga och tekniska företag.

All personal hylla vänner från alla samhällsskikt och nya och gamla kunder som stöttar och tar hand om företagets utveckling.

Hjärtligt välkommen framsynt personal att samarbeta med oss för vår ömsesidiga fördelar!

Förfrågning