Tornkran

Produktinformation

Tornkran har sitt ursprung i Västeuropa. En roterande kranen bommen monterad på den övre delen av stå hög av tornet. Stor arbetsyta, främst för bostäder byggnadsmaterial i vertikal och horisontell transport och installation av byggnadsdelar. Består av tre delar, metall struktur, fungerande mekanism och elsystem. Metall struktur består av ett torn organ, en lös arm och en bas. Arbetar mekanismen av lyfta, upplovningen, svepa och gå fyra delar. Det elektriska systemet består av en motor, controller, power distribution skåp, anslutning linjer, signaler och ljusinstallationer.

Jib tower crane formulär sub horisontell typ och tryck typ. Svängkranen tower är vågrät, vagnen längs vågrät dynamisk variation spänna av operativa arm, pagoden typ kran med upplovningen rörelse. Dynamisk arm är lång, men den större vikten-arm. Boom för tryck stången, upplovningen mekanism och den dragkraft ansättes arm pitching amplitud, amplitud motion än horisontell slät, men dess relativt liten vikt.

Tornkran lyftande vikt varierar med omfattningen av den. Produkten av vikt och amplituden av vridmomentet belastning är de viktigaste tekniska parametrarna i kranen. Genom den roterande mekanismen och en roterande stödja, torn kran lyft höjd och tröga massan av en sväng och promenad. Därför är det nödvändigt har bra fart prestanda, särskild hissa mekanism för ljus ladda snabb, tung och långsam, installation i plats otålig. General förutom användningen av motstånd hastighet, men också ofta använda eddy nuvarande bromsar, frekvensmodulering, variabel pole, kontrollerade kisel och mekaniska och elektriska kombination av varvtalsreglering.


Förfrågning