Enda balken överbryggar Crane

Produktinformation

Enda balken överbryggar crane

Kort introduktion

Enda stråle bridge kranen är en lyftutrustning som utförs inom verkstad, lager och materiella fältet. Eftersom de två ändarna ligger på en hög cement kolumn eller en metall fäste, är formen av bron som en brygga. Enda balken överbryggar crane längs bron om på båda sidor av förhöjd järnväg längsgående driften, kan utnyttja utrymmet under bron lyfter material, från markutrustning hindras. Det är mest använda en typ av hissa maskiner.

Sökande:

Enda stråle bridge crane är ett viktigt verktyg och utrustning för att inse den mekanisering och automatisering av produktionsprocessen i modern industriell produktion och transport. Så den enda stråle bron kran i industri-inomhus och utomhus och gruvföretag, järn och stålindustrin, järnvägstransport, port och terminal samt logistik och andra avdelningar och platser har använts.

Span kan vara baserad på användarkrav för icke-standard design, arbetsnivå a3 miljö arbetstemperatur-25 grader c -40. Att förbjuda användningen av brandfarliga, explosiva, frätande miljö.


Förfrågning